Recept: Pisztáciás Marcipán rudak - gluténmentes és laktózmentes

Egyszerűen elkészíthető és mégis különleges pisztáciás édesség.

Recept: Pisztáciás Marcipán rudak - gluténmentes és laktózmentes
Hozzávalók:

50 g pisztácia héj nélkül
50 g mandula liszt vagy őrölt mandula héj nélkül
30 g kókuszvirágcukor
20 g Kókuszliszt
1 tojásfehérje
100 g Étcsokoládé

 

 

Elkészítés:
Gyúrjuk össze a liszteket, cukorot és a tojásfehérjét egy tálban, majd fedjük le és tegyük a hűtőbe 5-6 órára.
Formázzunk rudakat a tésztából és tegyük mélyhűtőbe 1 órára. Olvasszuk meg az étcsokoládét és mártsuk fele a fagyasztóból kivett marcipánrudakat, majd szórjuk meg tetszőlegesen dúrvára vágott pisztáciával/ mandulával.