Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Édes, ropogós rágcsálnivaló egy finom kávé vagy tea mellé
Hozzávalók:
Tetejére: Apróra vágott mandula vagy szezám
Elkészítés:
Öblítsük le a quinoa-t, majd 1 csészényi vízben körülbelül 10 percig főzzük ( amíg az összes vízet elforraljuk ) .Hagyjuk kihűlni. Addig a banánt keverjük össze a megolvasztott kókuszzsírral, majd adjuk hozzá a quinoa-t.
Verjük fel a tojásfehérjét a xilittel és keverjük finoman a banános keverékbe . Tegyünk kb 12 nagy "pogácsányit" egy sütőpapírral bélelt tepsire , és nyomkodjuk meg, hogy nagy kerek kekszformát kapjunk ( körülbelül 0,5 cm)
Hintsük meg mandulával vagy szezámmaggal.
180 fokos sütőben süssük körülbelül 25 percig. Aztán vegyük alacsonyabb hőmérsékletre a sütőt (kb 100 fok) és körülbelül 60 percig süssük így a kekszeket. Így válnak ropogóssá . Rácson hagyjuk kiszáradni a kész kekszeket, majd sütis dobozban tárolhatjuk.