Pödör Cseresznye ecet 500ml

Tipikus, intenzív gyümölcs ízét a minőségi cseresznye, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja.

Pödör Cseresznye ecet 500ml

4 399 Ft/üveg
egységár: 8,8 Ft/ml

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

100% természetes, fahordóban érlelt gyümölcsecet, kizárólag minőségi, szigorúan ellenőrzött és válogatott, friss cseresznye levéből erjesztve.

A Pödör ecetek azért különlegesek, mert kizárólag szigorúan ellenőrzött, a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb szakemberek időigényes, fáradtságos kézi munkájával. Termékeink csak a legszigorúbb minőségellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Hozzáadott adalékanyagokat – tartósítószert, aromákat, színezőket- nem tartalmaz.

Összetevők:

Cseresznye ecet

További információk...

Pödör Cseresznye ecet 500ml további információk

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét. 

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Átlagos tápértékadatok 100g termékben:

Energia: 51kJ /12kcal
Zsír: 0g
Koleszterin: 0g
Nátrium: 0g
Élelmi rost: 0g
Szénhidrát: 3g ebből cukor: 3g
Fehérje: 0g
Só: 0g

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!