Pödör Balzsamecet Aceto vörös bio 250ml

A sötétvörös balzsamecetet tiszta, harmonikus illat, tökéletes savtartalom, valamint az édes és a savanyú egyensúlya jellemzi, melyet a különleges szőlőfajta, a speciális technológia és tradicionális eredete teszi egyedülállóvá.
(Savtartalom: 5%)

Pödör Balzsamecet Aceto vörös bio 250ml
További balzsamecetek:

2 695 Ft/üveg
egységár: 10,8 Ft/ml

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

A Pödör ecetek azért különlegesek, mert kizárólag szigorúan ellenőrzött, a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb szakemberek időigényes, fáradtságos kézi munkájával. Termékeink csak a legszigorúbb minőségellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Hozzáadott adalékanyagokat – tartósítószert, aromákat, színezőket- nem tartalmaz.

Összetevők:

Bio vörösborecet, bio szőlőmust sűrítmény

További információk...

Pödör Balzsamecet Aceto vörös bio 250ml további információk

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

SZÁRMAZÁSI HELY: OLASZORSZÁG

Átlagos tápértékadatok 100g termékben:

Energia: 926kJ /217kcal
Zsír: 0g
Koleszterin: 0g
Nátrium: 0g
Élelmi rost: 0g
Szénhidrát: 49,1g ebből cukor: 49,1g
Fehérje: 0,6g
Só: 0,04g

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!