Akciós Pödör Balzsamecet Alma 100ml

Tipikus, intenzív gyümölcs ízét a minőségi alma, a speciális tárolási technológia és a sok éves tapasztalat biztosítja. 100% természetes, fahordóban érlelt alma balsamico, kizárólag minőségi, szigorúan ellenőrzött és válogatott, friss alma levéből erjesztve.

Pödör Balzsamecet Alma 100ml

1 799 Ft/üveg

1 399 Ft/üveg
Egységár: 13 990 Ft/l

Jelenleg nem rendelhető!

A Pödör ecetek azért különlegesek, mert kizárólag szigorúan ellenőrzött, a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb szakemberek időigényes, fáradtságos kézi munkájával. Termékeink csak a legszigorúbb minőségellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Hozzáadott adalékanyagokat – tartósítószert, aromákat, színezőket- nem tartalmaz.

További információk...

Összetevők:

Alma gyümölcsecet, almasűrítmény és méz

Márka:

pödör (150)

Mentes:

adalékanyag mentes (255)

Címkék:

ecet (67) prémium (177)

Pödör Balzsamecet Alma 100ml további információk

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét. 

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

SZÁRMAZÁSI HELY: NÉMETORSZÁG

Átlagos tápértékadatok 100g termékben:

Energia: 854kJ /201kcal
Zsír: 0g
Koleszterin: 0g
Nátrium: 0g
Élelmi rost: 0g
Szénhidrát: 46g ebből cukor: 41g
Fehérje: <0,5g
Só: <0,03g

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!