Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
összetevőiről:
A moringafa leveléből készült kivonat a cappuccino és a fekete kávé egyik fő hatóanyaga. Természetes élénkitő hatása hosszan tartó, nem terheli a szervezetet. 90 -féle tápanyagot és 46 -féle antioxidánst tartalmaz, immunerősítő, vérnyomásjavító, csökkenti az ízületi gyulladás tüneteit, jó hatású a vércukorszint szabályozásában.
A ginzeng-kivonat általános élénkítő, frissítő, fiatalosító hatását mindenki ismeri. Ezt a növényt már 4000 éve használják gyógyításra. Erősíti az immunrendszert, segít leküzdeni a kimerültséget, stresszt, depressziót. Étvágygerjesztő, segíti az emésztést, stimulálja a belső elválasztású mirigyeket, helyreállítja a vércukorszintet. A ginzenggyökér számos tápanyagot, E- és B-vitamint, ásványi anyagokat (mangán, réz, cink) és poliszacharidokat, továbbá szterineket, flavonoidokat, illóolajokat tartalmaz.
A Ganoderma lucidum, magyarul pecsétviaszgomba jótékony hatása régóta ismert és használják gyógyító célokra. Keserű íze miatt jól beleillik a kávé ízvilágába. Hasznos vegyületei támogatják, erősítik egyebek közt a szív- és keringési rendszert, a légzőszervek és az immunrendszer működését, emellett gyulladás gátló és tumor ellenes hatással is bír.
A termékekben megtalálható vesebab kivonat lassítja a szénhidrátok felszívódását, ami csökkenti a vércukorszint ingadozását.
A szőlőmag-kivonat érvédő hatásai lassítják az érelmeszesedés kialakulását és javítják a keringést.
Ezen kívül tartalmaz még:
Q10-et, szőlőmag kivonatot, L-karnitint, és kollagént