Caleido CLA gélkapszula 120db

A CLA csökkenti a szövetek közötti zsír mennyiségét, beindítja a szervezet zsírégetését, blokkolja azokat az enzimeket, melyek megduzzasztják a zsírsejteket.

Caleido CLA gélkapszula 120db

2 515 Ft/doboz
egységár: 21 Ft/kapszula

raktáron
Kosárba

Szabályozza a zsír és a fehérje anyagcseréjét, illetve a test zsír-izom arányát. Rendszeres testmozgás mellett jelentősen felgyorsíthatja a fogyást, gyönyörűen szálkásítja az izmokat és egyben támogatja a sejtek energiatermelő működését.

Ajánlott adagolás: 4 kapszula naponta, étkezés közben.

Összetevők:

pórsáfrányolaj (CLA 80%); kapszulahéj: marhazselatin, glicerin, víz.

Márka:

caleido

Címkék:

cla emésztés
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok