Éden prémium bio kakaóbab töret 200g

Bio kakaóbab töret, a természetes boldogság forrás!

Éden prémium bio kakaóbab töret 200g

1 715 Ft/db

A kakaó köztudottan a boldogság egyik természetes alternatívája. Összetevőinek köszönhetően stimulálja az idegrendszert, boldogságérzetet vált ki. Javítja az energiaszintet, a hangulatunkat, javíthatja a vérkeringést és az érrendszer állapotát. Egyesek szerint remek afrodiziákumként is szolgálhat.

Márka:

éden prémium (117)

Címkék:

bio (515) boldogság (2) kakaóbab (9) töret (23)
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba, a végső fogyasztó számára kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok