Sanct Bernhard inositol por 250g

Az inozitol vízben oldódó, enyhén édes ízű anyag (ciklohexán-hexol), amely természetesen megtalálható a növényi és állati szövetekben, valamint az emberi szervezetben. Az inozitolt, azaz B8-vitamint, szervezetünk kis mennyiségben elő tudja állítani, azonban előfordulhat, hogy pótlása mégis létfontosságúvá válik. 

Sanct Bernhard inositol por 250g

5 095 Ft/db
egységár: 20 380 Ft/kg

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

Az inozitol javíthatja a sejtek inzulin felismerő képességét, ezáltal segítheti a vérben lévő cukorszint normalizálódását. Ezen kívül hozzájárulhat a hormonháztartás szabályozásához, a hormonműködés egyensúlyának beállításához, támogathatja a máj működését.

A növényi forrásból nyert tiszta, finom szemcséjű inozitolt könnyen feloldhatjuk vízben vagy teában, valamint egyszerűen rászórhatjuk ételeinkre.

Összetevők:

100% Inozitol

További információk...

Sanct Bernhard inositol por 250g további információk

Túlzott fogyasztás esetén hashajtó hatású lehet!

Terhes nők számára nem ajánljuk fogyasztását!

Felhasználási javaslat: Napi 1-2 teáskanál (1-2 g) vízbe, teába vagy ételre szórva

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok