Now l-arginin kapszula 500mg 100db

Now l-arginin kapszula 500mg 100db

4 865 Ft/doboz
egységár: 48,7 Ft/db

raktáron
Kosárba
Természetes aminosav, amivel elősegíthetjük izomtömegünk növekedését, csokkenthetjük a zsírt és javíthatjuk állóképességünket
További információk...

Now l-arginin kapszula 500mg 100db további információk

Habár a szervezet képes az l-arginin nevű aminosav előállítására, fokozott stressz vagy fizikai megterhelés esetén a termelődés lelassulhat, így érdemes az utánpótálsról gondokodni. Szedése által zsír nélküli izomtömeg építhető, kitágítható az ér, hogy így több oxigén és vér szállítódjon bizonyos testrészeinkhez. Főként fogyókúrázók és sportolók kedvelik. 

A jelek szerint az arginin éhgyomorra szedve, a hét öt napján szedve a leghatásosabb. Néhány kutató azt javasolja, hogy 2-3 hétig szedjük, utána pedig szüneteltessük szedését 1-2 hétig.

Herpeszesség esetén ne szedjük.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok