Akciós Now d-mannose kapszula 120db

Húgyúti fertőzések esetén segíthet az E coli baktériumokat eltávoltani a húgyutakból.
Now d-mannose kapszula 120db

10 015 Ft/doboz
egységár: 83,5 Ft/db

9 014 Ft/doboz (-10%)
egységár: 75,1 Ft/db

raktáron
Akció érvényessége: 2023-03-29 23:59-ig
vagy a készletig
Kosárba
További információk...

Now d-mannose kapszula 120db további információk

A húgyuti fertőzések leginkább problémát okozó csoportja a felfázás. Ezt csak a köznyelv nevezi így valójában egy bakteriális fertőzésről van szó. Baktériumok milliói vesznek minket körül és találhatóak meg a szervezetünkben, de a legnagyobb problémát a helyetelen higiénia okozza. A wc használat után sok nő hátulról előlre töröl, amivel e coli baktériumokat juttathat a húgycsőbe ezzel létrhozva a fetőzést. Ezen baktériumok eltávoltásában segt a Now d mannose. 

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok