Now colostrum kapszula 500mg 120db

Now colostrum kapszula 500mg 120db

8 499 Ft/doboz
egységár: 70,8 Ft/db

raktáron
Kosárba
Now Colostrum kapszula az egészséges immunrendszer fenntartásáért
További információk...

Now colostrum kapszula 500mg 120db további információk

A colostrum másnéven előtej a tehén tejéből készített kivonat. Mivel a kisborjúnak születéskor gyakorlatilag nincs immunrendszere, így azt a tejből építi fel magának. Ezt a fajta immunépítő hatást válthatjuk ki magunknál a termék fogyasztásánál. Igaz, hogy az anyatejjel az emberi szervezet is hozzájuthat ilyen tápanyaghoz, viszont a mai világban olyan agresszív hatások érik  a szervezetünket, hogy érdemes a immunvédekezést megerősíteni. 

Egyesek úgy tartják, hogy segíthet a légúti megbetegedések megelőzésében.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok