Forever Aloe Vera Gelly "zöld" krém 118ml

A történelem során az Aloe Verát elsősorban a kisebb bőr irritációk és harci sebek gyógyítására használták. Sok háztartásban tartottak élő aloét elsősegély céljából. Cégünk 100%-os stabilizált Aloe Vera gélje, mely lényegében
megfelel az Aloe Vera levél beltartalmának, biztonságosan ápolja az érzékeny szöveteket.

Forever Aloe Vera Gelly "zöld" krém 118ml
Jelenleg nem rendelhető!

Az Aloe Vera Gelly az Aloe Vera gél sűrűbb változata, amely a természetes E-vitamin és a gyulladáscsillapító allantoin révén még gazdagabbá vált. Az algák bőrkisimító és ápoló hatását kihasználva segíti a bőr regenerálódását. Zselé szerkezete folytán behatol a mélyebben fekvő bőrrétegekbe.
Az Aloe Vera Gelly kifejezetten helyileg történő alkalmazásra szolgál, fertőtlenít, segíti a hámképződést, pótolja a bőr nedvességtartalmát, megnyugtatja és kondicionálja, nem irritáló hatású, alkalmas minden bőrtípushoz. A bőr teljesen magába szívja, úgy, hogy nem hagy foltot a ruhán.

Hatása:

- Antiszeptikus (fertőtlenítő), gyulladáscsökkentő hatású (elsősegély)
- Szövetregeneráló
- Szárít, hámosít – nyugodtan kenjük felszíni hámsérülésre
- Fekélyek kezelésére. Sebszéltől fokozatosan haladva befelé
- Hegesedés nélküli sebgyógyulást (műtétek) segít
- Alkalmazhatjuk a bőrre ultraszonikus kezelés előtt vagy elektrolízis után
- A fodrászok a Gelly-t a haj vonala mellé kenik, hogy védjék a bőrt dauer vagy festés előtt

Összetevők:

Aloe vera gél (85 %)
Allantoin
E-vitamin (tokoferol)

Márka:

flp forever

Összetevők:

aloe vera e-vitamin
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok