Forever Aloe Vera Bits n' Peaches gluténmentes őszibarackos ivólé 1000ml

Az Aloe Vera Barbadensis Miller a liliomfélék családjába tartozik. A mintegy 300 Aloe növény közül a természet gyógyító ereje az Aloe Vera Barbadensis Miller növényben teljesedik ki.

Forever Aloe Vera Bits n' Peaches gluténmentes őszibarackos ivólé 1000ml
Jelenleg nem rendelhető!

A növény húsos levelének belső, zselészerű állománya bizonyítottan, mintegy 250-féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotó elemeket: vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, fehérjéket, szénhidrátokat, aminosavakat tartalmaz. Ezek egymás hatását felerősítik (szinergia), és az emberi szervezet szükségletének teljesen megfelelő összetételt alkotnak.

Hétszer gyorsabban szívódnak fel a növény hatóanyagai az emberi szervezetben, mint a víz és gyorsan eljutnak a testünket alkotó sejtekhez, ez a tulajdonsága (sajátos összetétele és felszívódási mechanizmusa) teszi alkalmassá a növényt arra, hogy segítse szervezetünk öngyógyító képességét.
Az Aloe Bits n' Peaches gél és társai az élő növény bioaktív hatóanyagaival és azok jótékony élettani hatásával 96-99 %-ban megegyeznek!
A helytelen életmód és táplálkozás (minőségi éhezés), a környezet szennyeződése, a szintetikus gyógyszerek követhetetlen mellékhatásai miatt egyre nagyobb a szükség van a természet által kínált gyógyászati lehetőségekre. Az Aloe Vera Barbadensis Miller kitűnően alkalmas erre a szerepre. Több száz tudományos közlés bizonyítja ezt a megállapítást (humán és állat gyógyászati egyaránt).

 

Összetevők:

Aloe Vera (Aloe barbadensis levél) gél (91, 7%), fruktóz, természetes barack aroma, étkezési sav (citromsav), barack sűrítmény, tartósítószer (nátrium benzoát), antioxidáns (aszkorbinsav, tokoferol)

Márka:

flp forever

Összetevők:

aloe vera
További információk...

Forever Aloe Vera Bits n' Peaches gluténmentes őszibarackos ivólé 1000ml további információk

Hatásai:

- bioaktív sejttápanyag (az ember 360 alkotóeleméből több mint 250-et tartalmaz (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, növényi szteroidok, mukopoliszacharidok, rostok)

- 91,2 % aloe verát és baracklevet tartalmaz (édes)

- vírus-, baktérium- és gombaölő hatású

- immunsegítő, méregtelenítő és lúgosító hatású

- külső, belső sebgyógyítás, vérzés ellen

- magas rosttartalma miatt puffadásos panaszokat enyhít, nehezen székelő gyerekeknek kiváló (2 éves kor felett adható)

Javallat: gyerekeknek tápanyagpótlásra, székelési problémákra kiváló, segít alvászavarok esetén

Adagolás:

Megelőzésre: 1-2 x 0,5 dl /nap

Kezelésre: 2 x 0,5 dl /nap

Kiszerelés: 1 literes flakonban. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!

 

Tápanyag/ hatóanyag tartalom ajánlott napi mennyiségben 2 dl (205 g)  100 g-ban
 Energia tartalom  373kJ (90,2 kcal)  182 kJ (44kcal)
 zsír (g)
 ebből telített zsírsavak (g)
 0
 0
 0
 0
 szénhidrát (g)
 ebből cukor (g)
 20,5
 15,4
 10
 7,5
 fehérje (g)  0  0
 só (g)  0,14  0,07
 Aloe Vera gél  186,9  91,17

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok