Natures Aid Fűrészpálma 500mg tabletta 90 db

Natures Aid Fűrészpálma 500mg tabletta 90 db

5 749 Ft/doboz
egységár: 63,9 Ft/db

elfogyott
Elsősorban a férfiak számára készült formula, mely a húgyút egészségmegőrzésében játszik szerepet.
További információk...

Natures Aid Fűrészpálma 500mg tabletta 90 db további információk

Napi ajánlott mennyiség: 1-3 tabletta, étkezés közben

Hatóanyag-tartalom egy tablettában: Fűrészpálma (Serenoa repens) kivonat, amely egyenértékű 500 mg szárított bogyóval és 22,5 mg zsírsavat tartalmaz

Összetevők:

tömegnövelőszer: dikalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz; fűrészpálma készítmény (fűrészpálma bogyó kivonat, maltodextrin, szilícium-dioxid); csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát növényi forrás

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok