Freyagena Prebio-C 3.6 216g

Freyagena Prebio-C 3.6 216g

3 875 Ft/csomag
egységár: 17 940 Ft/kg

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba
Az érzékeny gyomor és emésztőrendszer számára fejleszették. Ez a kiváló termék egyaránt tartalmaz élelmi rostokat, C-vitamint, acerola-kivonatot és Cordyceps sinensis-kivonatot.
További információk...

Mások ezeket vették

Freyagena Prebio-C 3.6 216g további információk

Élelmi rostokat, C-vitamint, acerola-kivonatot és hernyógomba (Codyceps)-kivonatokat is tartalmaz a Prebio-C3.6 komplex termék, mely kifejezetten az érzékeny gyomor és emésztőrendszer számára lett kifejlesztve.

A komplex termék nátrium-aszkorbátot tartalmaz, mely nem savas és keserű, teljesen elreagáltatott kristályos por. A gyógyszerészetben nem újkeletú, hiszen vízben remekül oldódó C-vitaminból és nátriumból ál.

A Prebio-C3.6 komplex kiválóan alkalmas a C-vitamin pótlására anélkül, hogy reflux vagy gyomorégés alakulna ki használatából adódóan.

 2-3x1 adag (púpos kávéskanálnyi), naponta lehetőleg főétkezéskor.

Összetevők:

almarost, gumiarábikum* (100% acacia senegal), nátrium-aszkorbát, acerola-kivonat, cordyceps sinensis-kivonat (hernyógomba)

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok