Arabino-X-immunorost-komplex 300 g

Arabino-X-immunorost-komplex 300 g

10 990 Ft/db
egységár: 36 633 Ft/kg

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba
A Freyagena Arabino X-immonorost komplex prémium minőségű termék. Fogyasztható alacsony FODMAP, AIP, ketogén étrendekben is.
További információk...

Arabino-X-immunorost-komplex 300 g további információk

Prémium minőségű termék a Freyagena Arabino X-immonorost komplex, melynek sok tekintetben unikális és a maga nemében abszolút különleges összetevőit a Táplálkozás-Beállítás TM szakmai támogatásával választották ki, a rendelkezésre álló legrissebb orvos- és élelmiszertudományi kutatásokat figyelembe véve.

A ResistAid® Arabinogalaktánt egy természetes, vízgőz alapú szabadalmaztatott eljárással vonják ki a vadon termő vörösfenyőkből, amelyek Észak-Amerikában bőségesen fenntartható módon teremnek. Alapanyagunk ráadásul nemcsak egy vízben oldódó rost, hanem bioaktív polifenolos flavonoidok tárháza is, így antioxidáns tulajdonságokkal bír. A kapott végtermék ezáltal tiszta és szerkezetében változatlan, teljesen egyedülálló hatóanyag-komplex marad.

reggel 1 nagy adag (6 gramm) vagy napi 2x3-4 gramm (púpos teáskanálnyi adag) folyadékkal elkeverve. Ennél nagyobb dózisok is jól tolerálhatóak. Kutatások szerint ideális dózisa egyénileg 6-12 gramm. Gyermekeknek testsúly-arányosan (3-10 év között általában fél adagnyi).

Összetevők:

gumiarábikum* (100% acacai senegal - arabmézga) és ResistAid® arabinogalaktán keveréke

Tápérték  100g termékben 6g termékben 1 adagban
Energia 240 kcal/1004,8 kJ 14 kcal/58,6 kJ
Zsír 0 g  0g
ebből telített zsír 0 g 0 g
Szénhidrát 3 g 0 g
ebből cukrok 3 g 0 g
Fehérje 0 g 0 g
Nátrium 0,5 g 0 g
Rost 95 g 5,7 g
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok