Dr. Chen mélytengeri halolaj szirup grapefruittal és omega-3 zsírsavval 500ml

Kellemes ízű szirup felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.  Telített zsírsavak egyszer telítetlenekkel való helyettesítése kedvezően hat a vér összes, és LDL-koleszterin, és a triglicerid szintjére

Dr. Chen mélytengeri halolaj szirup grapefruittal és omega-3 zsírsavval 500ml

2 099 Ft/db
Egységár: 4 198 Ft/l

További információk...

Összetevők:

20ml szirupban telített zsírsav:20mg
egyszeresen telítetlen zsírsav: 40mg
Többszörösen telítetlen zsírsav: 120mg
   ebből DHA  80mg
            EPA  40mg
Cvitamin 60mg
A vitamin: 600mikrogram
Dvitamin:2 mikrogram

Márka:

dr chen (138)

Címkék:

dha (2) epa (1) omega 3 (44)

Dr. Chen mélytengeri halolaj szirup grapefruittal és omega-3 zsírsavval 500ml további információk

Felhasználási javaslat: felnőtteknek naponta 2 x 2 teáskanálnyi, gyermekeknek 2 x 1 teáskanálnyi szirup javasolt, folyadékban hígítva.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba, a végső fogyasztó számára kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok