Bioco pecsétviasz gomba kivonat 60db

Pecsétviaszgomba (ganoderma) a szervezet normál működéséhez és a sejtek védelmére.

Bioco pecsétviasz gomba kivonat 60db

3 529 Ft/db
egységár: 58,8 Ft/db

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

Jótékony hatással lehet az anyagcsre folyamatokra, a máj működésére, segíti az immunrendszer normál működésének fenntartását. A termék nem őrleményt, hanem gombakivonatot tartalmaz. 

Adagolás: naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni

Márka:

bioco

Összetevők:

ganoderma

Címkék:

immunerősítő
További információk...

Bioco pecsétviasz gomba kivonat 60db további információk

Összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba/reishi) gomba kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok