Bioco kollagén tripla szerves cinkkel 60db

​Kollagént és szerves kötésű cinket tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Bioco kollagén tripla szerves cinkkel 60db

3 245 Ft/db
egységár: 54,1 Ft/db

szállítás: 1 munkanap
Kosárba


A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme, mely számos kozmetikai termékben is megtalálható. 
A készítmény a kollagén mellett jelentős mennyiségű cinket is tartalmaz, kizárólag szerves kötésű formában. 

Összetevők:

kollagén (hal eredetű)
tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz)
maltodextrin
cink-citrát
fényező anyag (sztearinsav)
csomósodást gátló (szilícium-dioxid)

Márka:

bioco

Összetevők:

kollagén

Címkék:

szép bőr
További információk...

Bioco kollagén tripla szerves cinkkel 60db további információk

Kollagén 300 mg     
Szerves kötésű cink 10 mg (100 NRV%) 

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok