Astaxanthin kapszula 60db

Antioxidáns hatása akár 550-szer több mint az E-vitaminé. Tegyen az Astaxanthinnal a bőre rugalmasságáért, a szeme egészségéért!
Astaxanthin kapszula 60db

10 719 Ft/doboz
egységár: 179 Ft/db

raktáron
Kosárba
További információk...

Astaxanthin kapszula 60db további információk

Az astaxanthin egy piros-narancssárga színanyag, ami bizonyos tengervízi állatokban található meg, köztük a Haematococcus pluvialis nevű mikroalgában.
Időközben a természetes astaxanthin a „világ legerősebb antioxidánsaként“ vált ismerté, amelyet az algák még napjainkban is nagy mennyiségben termelnek.
A természetes asztaxantinról:
20-szor erősebb, mint a szintetikus astaxanthin
50-szer erősebb, mint a béta-karotin
60-szor erősebb, mint a C-vitamin
550-szer erősebb, mint az E-vitamin
Az Astaxanthin gélkapszula gyártója az általa termelt 100%-ban természetes mikroalgákból állítja elő a világ legkelendőbb asztaxantin készítményeit.
Az Astaxanthin egy erős antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő, ami sok egyéb egészségügyi előnyt is nyújthat.
Az Astaxanthin gélkapszula gyártójának 1999-ben az US Food and Drud Administration (FDA) ellenvetés nélkül engedélyezte, hogy az USA-ban astaxanthin készítményeit étrend-kiegészítőként forgalmazza.
Megakadályozhatja a folyamatban lévő oxidatív stresszt, szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően elősegítheti a bőr, az izmok és az ízületek egészségét. 
Az Astaxanthin alapanyagait nem kezelik semmiféle növényvédő szerrel és genetikailag nem módosítják azokat.

Astaxanthin gélkapszula pozitív hatásai:
- hozzájárulhat a szem egészséges működéséhez
- megóvhatja a bőrt a korai öregedéstől és az UV sugárzás káros hatásaitól
- segítheti az emésztést
- erősítheti az immunrendszert
- növelheti az izomerőt és állóképességet.

 

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok