Isla cassis torok pasztilla 30db

Az izlandi zuzmó kivonatot tartalmazó isla® cassis torokpasztilla nyugtatja a köhögési ingert, és enyhíti a rekedtséget.

Isla cassis torok pasztilla 30db

2 985 Ft/csomag
egységár: 99,5 Ft/db

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

4 éves kortól adható, cukormentes, feketeribizli ízű torokpasztilla, amely C vitamint is tartalmaz

Összetevők:

Mit tartalmaz az isla® cassis torokpasztilla?
1 torokpasztilla 80 mg-nak megfelelő izlandi zuzmó vizes kivonatát tartalmazza (0,4-0,8:1).

Egyéb összetevők:
aszkorbinsav (C-vitamin), szorbitol, gumiarábikum, maltitol, vízmentes citromsav, aceszulfám K, feketeribizli kivonat, feketeribizli aroma, folyékony paraffin, tisztított víz. 1 pasztilla 112 mg szorbitol és 285 mg maltitol cukorhelyettesítőt tartalmaz, ami 0,033 BE-nek felel meg.

További információk...

Isla cassis torok pasztilla 30db további információk

Az isla® cassis összetevői balzsamként védik a torok és a gége nyálkahártyáját, így megakadályozzák a további irritációt. Ezáltal a nyálkahártya gyorsabban képes regenerálódni. Alkalmazása különösen ajánlott az alábbi esetekben: • köhögésinger és rekedtség, • hangszálak erős igénybevétele (éneklés, sok beszéd), • száraz levegő (fűtött, klimatizált légtér), • szájszárazság, • korlátozott orrlégzés."

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!