Átvételi pont 790Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Alkalmazása:
Belsőleg: naponta 3x12 csepp 1 dl vízben oldva
Fokhagyma
A fokhagyma gazdag B és C vitaminokban, valamint nagyon sok oligoelemet tartalmaz (bróm, kobalt, jód, magnézium, szilícium és cink), kalóriaértéke háromszor nagyobb mint a sárgarépáé. Fogyasztása rendkívül előnyős azoknak akiknek szervezete legyengült. Stabilizálja a vérnyomást, lecsökkentve a infarktus veszélyét. Eredményesen használható a bélférgek ellen is. Egy cikk fokhagyma elfogyasztása megszabadíthat a hűléstől és nyakfájástól.
Gyöngyhagyma
A gyöngyhagyma a hagymafélék családjába tartozik és inkább a póréhagymával van közelebbi rokonságban, mint a közönséges vöröshagymával.Megfázásra, szemölcs ellen, nyákoldásra, torokgyulladásra, ízületi fájdalmak és álmatlanság ellen is hatásos. Később feltérképezték összetevőit: ásványi anyag tartalmát (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, vas, magnézium, réz, cink), vitamintartalmát ( C, B1, és B6 vitamin, valamint folsav és biotin). Már napi fél hagymafej elfogyasztása is serkenti a keringést, csökkenti a vérnyomást és megakadályozza a vérrögök képződését. Baktériumölő, emésztést javító.Külön ki kell emelni a gyöngyhagyma antioxidáns hatását, amely jóval magasabb, mint a közönséges hagymáé.
Lilahagyma
A lilahagyma igazi C-vitamin bomba, jelentős mennyiségű B-vitamint tartalmaz.
Segíti a máj sejtjeit a szervezet méregtelenítésében. Ennek köszönhetően pedig növeli a szervezet fizikai erőnlétét és széppé teszi a bőrt.
Medvehagyma
Fő hatóanyaga a kéntartalmú alliin.
A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!Kiváló segítség lehet a szív, a vér, és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet. Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat.A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások (tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.) hatásait.
Póréhagyma
Sok C- és B1-vitamint tartalmaz, emellett magas az ásványisó tartalma és sok vas található benne.Számottevő még a B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, folsav, biotin és az E-vitamin tartalma. A hagymafélék jelentős hatást gyakorolnak a vérkeringésre és a vérlemezkék működésére. A hagymából származó hatóanyagok képesek gátolni a vérlemezkék rögképzését, ezáltal olyan betegségek kialakulását, mint a szív- infarktus, az agyi érkatasztrófák (stroke), vagy a tüdőembólia.
Vöröshagyma
A vöröshagyma hatóanyagai: illóolajok, vitaminok, pektin, guvertin stb. Gyógyhatásai közül bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztőnek, vércukor csökkentésére és még sok gyógyító célra használják.
Összetevők:
fokhagyma, gyöngyhagyma, lilahagyma, medvehagyma, póréhagyma, vöröshagyma