Bioco magne-citrát+b6 vitamin megapack 90db

A BioCo MAGNE-citrát kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló formában tartalmazza a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normális izom- és idegrendszer működéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez szükséges magnéziumot. 

Bioco magne-citrát+b6 vitamin megapack 90db

2 599 Ft/db
Egységár: 28,9 Ft/db

A termék nem tartalmaz szervetlen magnézium vegyületeket (pl. magnézium-karbonát, magnézium-oxid). 

A készítményben lévő magas hatóanyag-mennyiségű szerves magnéziumot (150 mg / filmtabletta) B6-vitamin egészíti ki. 
A B6-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

További információk...

Összetevők:

Vitaminok és ásványi anyagok 

Márka:

bioco (64)

Címkék:

ásványi anyag (19) cink (23) magnézium (28) vitamin (257)

Bioco magne-citrát+b6 vitamin megapack 90db további információk

Hatóanyagok 1 filmtablettában

Magnézium 150 mg (szerves kötésű magnézium-citrátból)
B6-vitamin 2 mg

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba, a végső fogyasztó számára kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok