Basica compact tabletta 360db

Ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó tabletta, mely a sav-bázis egyensúlyunk fenntartására szolgál
Basica compact tabletta 360db

18 479 Ft/db
egységár: 51,3 Ft/db

raktáron
Kosárba
További információk...

Márka:

basica

Címkék:

ásványi anyag

Basica compact tabletta 360db további információk

Felhasználási útmutató: 3 x 2 tabletta naponta az étkezésekhez. Figyelmeztetés: a javasolt napi adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem pótolja a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen tárolja.

Összetevők:

kálcium-citrát, maltodextrin, tömegnövelő szerek (hidroxi-propil-cellulóz; nátrium-karboxi-metil-cellulóz) magnézium-citrát, magnézium-oxid, cink-citrát, vas-(II)-citrát, nátrium-citrát, réz-(II)-citrát, króm-(III)-klorid, nátrium-molibdát, nátrium-szelenit, csomósodást gátló: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok